Netti sekä muut paikat seurata muotia

Mistä seurata tyylivinkkejä tänä päivänä?

Ennen sitä toljotettiin muutaman kerran vuodessa postiluukusta tipahtavia, kesärytkyjä myyvien firmojen älyttömän paksuja katalogeja. Toljotettiin televisiosta tyyliohjelmia ja sitä kuinka isossa maailmassa julkkikset pukeutuvat. Päteekö sama enää nykyisin..

Telkkari

Telkkari pätee edelleen nykypäivänä tyylivinkkeihin. Vaikka jenkkilästä tai brittilästä ei meille ihan saman viikon tyylinikkari-ohjelmat rantaudukaan, voimme silti kyylätä kyseisiä ohjelmia telkkareistamme haltioituneina. Ja kyllähän New Yorkin muotiviikon tapahtumia kaiketi edelleen tuupataan televisionäyttöön mahdollisimman nopeasti, puhumattakaan suorasta Oscar-gaalasta. Oscar-gaala onkin varsin oivallinen tapa seurata uusimpia iltapukuniksejä ja suunnittelijoiden uusia luomuksia.

Telkkarista tuupataankin ulos nykyään jos jonkinmoista tyylivinkkien metsästämisestä aina omien vaatteiden tuunaamisohjelmiin. Toimii siis kuin häkä.

Katalogit

Jep, niitä putoaa kaiketi postilaatikosta edelleen. Allekirjoittanut ei ole kyllä vastaanottanut moisia katalogeja enää vuosiin, mutta juurikin jollain internetsivustolla näin ruudun, johon sai klikata täpin, jos tahtoo postitse saada yrityksen katalogin kotiosoitteeseen. Vanha kunnon katalogi ja soitto asiakaspalveluun siis toimii edelleen tyylivinkkien metsästyksessä!

Sohvalle istumaan, kuppi teetä föliin ja vanha kunnon katalogi auki! On siinä fiilis katossa konsanaan.

Netti

Kaikkien yllätykseksi mainittakoon sana internet. Jep, netistä kun edelleen löytyy kaikki, niin silloin sieltä on myös löydyttävä uusimmat tyylivinkit. Ei tarvitse kuin kirjoittaa jonkun tietyn julkkiksen nimi googlettimen hakukenttään ja varmasti on kuvamateriaalia siitä, mitä kyseinen julkkis on viimeksi pukenut päälleen lähtiessään ostamaan limupulloa paikallisesta lähi-Siwasta.

Nettikaupat

Nettikaupat, jotka myyvät vaatteita, sisustustavaraa ja ihan mitä vaan. Löytyy viimeisintä huutoa olevien suunnittelijoiden kesämallistot ja varmasti jo kahden vuoden kuluttua kovassa huudossa olevat talvimallistot.

Sisustaminen on myös kovassa huudossa nykyään, joten totta maar sisustamisessakin mennään tyylin mukana. Mikä nyt kenellekin on tärkeää, kulkea uusimissa muotivaatteissa vai sisustaa koti viihtyisäksi, jotta voi maata sohvalla reikäisissä pieruverkkareissa. Kukin tavallaan, mutta varmasti nettikaupat ovat pullollaan viimeistä huutoa olevia vaatteita ja sisustuskamaa!

Blogit

Tyylivinkki
Blogeista löytää tyylivinkkejä

Jokainen naapurin Pirkko lukee vähintään jotain tyyli-blogia tai lifestyle-blogia. Niitä nimittäin riittää! Mutta haittaako se, jos kerran lukijoitakin riittää mielin määrin? Tuskin se ketään haittaa jos Pirkko lukee naapurin Seijan blogia, koska Seijalla vaan on hyviä juttuja ja tyylivinkkejä blogissaan. Voi sitten kadulla kulkiessaan miettiä, että kuka on lukenut kenenkin blogia viime aikoina, kun alkaa jengi kaduilla kulkemaan tietynlaisissa rytkyissä!

Muotibloggareita seuratessa myös miehet voivat saada uudet kuumimmat tyylivinkit. Usein blogien kirjoittajat kirjoittavat hyvin avoimesti, mistä he hankkivat hiusvahansa tai kuka heidät vaatettaa. Tämä on myös tyttöystäville hyvä keino keksiä lahjoja tyylitietoisille sulhasille, ja osoittaa tietävänsä myös ”äijämuodista”.

Kivijalkakaupat

Mene ja kierrä kivijalkakappoja. Kauppoihin tulee joka kaudelle uudet mallistot ja tuotteet. Kiertelemällä ja sovittamalla uuden malliston rytkyjä, pysyt taatusti viimeisimmän huudon mukana. Ja hei, kivjalkakaupoissa kannattaa muutenkin pyöriä, niistä saa toisinaan palvelua ihan ihmiskontaktin kanssa! Ei tarvitse enää pohtia nettikaupan sivulla, että mahtuukohan oma perse näissä pöksyissä kokoon M vai L. Kaupassa ottaa uutuuspöksyt kouraansa ja huikkaa myyjälle menevänsä sovittamaan. Jos ahteri ei ilman Keiju-levitettä sovi pienempään kokoon, voi myyjälle kiekaista kopista, jos voisi saada kokoa suuremmat pöksyt ja jonkun kiskomaan pienemmän koon pois päältäsi..

Katso ympärillesi

Mitä ihmiset pukevat nykyään päälleen? Suurin osa sitä mitä itse haluavat, missä on hyvä olla ja mikä omaan silmään näyttää kivalta. Toiset taas pukevat sitä, mika viime viikolla tuli uutuutena kauppaan. Seuraa siis muita ihmisiä, ihan muustakin kuin muotisyistä. Samalla voit vaikka nähdä muutakin kuin oman älykkösi ruudun, ehkä jopa ne uusinta huutoa olevat pöksyt ja vaikka ulkona ollessasi perhosen. Näppärää, eikö? Jos tosin viihdyt reikäisissä pieruverkkareissasi paremmin kuin viimeisintä huutoa olevissa uutuuspöksyissä, se ei ole keneltäkään pois. Ei ole pakko kulkea muodin mukana, saa kulkea myös vanhoissa pieruverkkareissa!