Korvaa perinteiset medialaitteet niiden nettiversioilla!

Omistaako kukaan alle seitsemänkymmentä vuotias nykyään perinteistä radiota, jos se ei ole liitettynä esimerkiksi leivänpaahtimeen? Harvassa on ne helmet. Televisio sentään taitaa lähes jokaisesta länsimaisesta kodista löytyä, ihan vaan siksi että saa pleikkarin liitettyä siihen ja katsottua Netflix-sarjoja.

Nettiradio

Radio
Harva käyttää enää perinteistä radiota

Huippuominaisuus, jos vaan nettiyhteys löytyy. Useimmat nettiradiot tarjoavat eri genrejä ja saat ihan oman valintasi mukaan kuunnella rap-musaa, R&B:tä, massateinipoppia, EDM-musaa tai ihan mitä vaan. Erinomaista ja todella hienoa palvelua.

Miksi siis kuunnella enää perinteistä radiota? Ehkä uutisten vuoksi. Eikä sekään ole syy kuunnella perinteistä mankutafoonia, koska kuunnellessasi nettiradiota voit selata netistä samalla uutisia.

Siirry siis mahdollisimman sutjakkaasti lemppariradiokanavasi nettisivuille ja valitse sieltä mieluisin genre. Nettiradiossa soitetaan sitä paitsi hieman tuntemattomampiakin viisuja, kuin perinteisillä radiokanavilla ja saat kuunnella ihan uusia lempigenren viisuja. Ja toki nettiradiossa toitotetaan myös vanhoja klassikoita sekä kesän suurimpia hittejä.

Mistä siis löytää nettiradion? Helpoin tapa löytää nettimankutafoonikanava on kirjoittaa valitsemasi hakukoneen hakukenttään nettiradio. Tyrkyllä on useita vaihtoehtoja. Pienen tutkiskelun ja metsästyksen jälkeen löydät taatusti oman lempparikanavan ja musiikkigenren. Tykästyttyäsi moiseen kanavaan, tuskin tarvit perinteistä mankutafoonia enää luukuttamaan työpöytäsi reunalle.

Nettitelkkari

Palveluita löytyy vaikka kuinka paljon ihan jokaiselle sopiva. On Netflixiä, HBO:ta, Ruutua ja Katsomoa. Ulkomaista ja kotimaista kanavaa on tyrkyllä, puhumattakaan sarjoista jotka eivät telkaariesitykseen edes ole tulossa. Nettiteeveen kautta löydät siis varmasti lempisarjasi ja leffasi. Ja parasta moisissa palveluissa on se, että voit katsella lemppariohjelmasi juuri silloin kuin itse haluat. Ei ole väliä oletko mökillä, kotona tai matkalla mummolaan. Netti kun vaan toimii, niin toimii myös nettiteeveesi. Ja hei, useimpien palveluiden avulla voit jättää ohjelman kesken ihan koska tahansa ja jatkaa samasta kohdasta, kun haluat ohjelman pariin palata.

Mistä löytää moisen palvelun? No hei, netistä! Loikkaa siis jälleen hakukoneen äärelle ja hakukentään rustailemaan nettiteevee. Palvelujen määrä on rajaton ja useimmiten ainakin suomalaisten perus teeveekanavien ohjelmat näkee ilmaiseksi. Toki on myös VIP-palvelu. Eli maksavana asiakkaana saat tutustua uusimpiin sarjoihin ja näet ennakkoon jaksoja, jos omatunto ei jaksa odottaa seuraavaan teeveenäyttöön saakka. Netflix ja muut moiset palvelut taasen useimmin tarjoavat kuukauden ilmaista kokeiluaikaa, jonka jälkeen palvelu muuttuu maksulliseksi.

Televisiolähetys
Yhä useammin televisiolähetykset lähetetään myös nettiin

Vaan miksi nuo palvelut ovat niin hyviä, eikös perinteisen teeveen laatuohjelmat ole paljon parempia, kuin netin hömppä? Nykyään juurikin noiden nettipalveluiden tarjoajat ovat myös laadukkaimpien tv-sarjojen tilaajia sekä tuottajia. Tämän vuoksi panostamalla netti-tv:n käyttöön panostat myös laadukkaampien sarjojen videotuotantoon ja teet samalla palveluksen itsellesi sekä muille viihtymisen suhteen!

Mitä maksaa?

Monet nettiradiot ovat ihan ilmaisessa käytössä. Toki mainoksia saattaa puskea väliin, mutta pääasiassa nettimankutafooni puskee haluamaasi musiikkia tuutuin täydeltä maksutta niin kauan kuin omat korvasi vain kestävät. Maksullisia palvelujakin toki löytyy ja hintaluokka taitaa olla kympin paikkeilla kuukaudessa. Kympillä siis haluamaasi musiikkia kuukaudessa ja ihan koska itse sitä haluat kuunnella. Ei paha!

Nettiteeveestä näet jo telkkarissa näytettyjä sarjoja ilmaiseksi, ainakin suurimman osan niistä. Aiempia kausia ei ilmaispalveluissa yleensä ole tarjolla. Maksullinen palvelu taasen saattaa kustantaa huiman kympin verran euroja kuukaudessa luottokorttiveloituksella. Kympin edestä saat nauttia leffoista mielin määrin, vaikka istuisit kuukauden putkeen sohvalla leffoja toljottamassa jos kroppa kestää. Samalla rahalla saat katseluun mielin määrin sarjoja ja useimmiten vielä sarjojen kaikki tuotantokaudet. Voit siis aloittaa uuden sarjan katselemisen ihan alusta alkaen, eikä tarvitse hypätä sarjan pyörteisiin kesken kolmannen tuotantokauden ja yrittää selvitellä mitähän sarjassa on aiemmin tapahtunut ja kuka seukkaa kenenkin kanssa. Kymppi tästä palvelusta kuukaudessa ei ole paha lainkaan! Suorastaan ilmaista, jos viihtyy viihteen parissa kuin lapamato Toivossa.