Näistä paikoista löydät parhaat pelivihjeet joka päivä

Verkkosivut

Aikoinaan vedonlyöntivihjeistä joutui maksamaan. Nyt saat päivittäiset vedonlyöntivihjeet täysin ilmaiseksi, kun avaat internetselaimen tai siirryt erilaisten vedonlyöntivihjeitä tarjoavien sivustojen tai keskustelupalstojen mobiiliversioon. Joistain vihjeistä joutuu edelleen maksamaan ja mikäs siinä, jos haluaa niitä käyttää, mutta ilmaisia sivustojakin on lukuisia. Tässä on esitelty kolme pelivihjeisiin keskittynyttä sivustoa, missä veikkausvihjeitä ovat antamassa alan ammattilaiset, sekä Vastaveto.com, missä rekisteröityneet jäsenet voivat vaihtaa vedonlyöntivihjeitä ja keskustella muustakin pelaamiseen liittyvästä.

Kaksi vinkkiä voitokkaaseen pelaamiseen ovat, että etsi aina paras kerroin ja lue veikkausvihjeitä, joissa useimmiten myös ohjataan parhaiden kertoimien pariin. Lisäksi kannattaa opiskella lajista ja pelaamisen teoriasta hieman lisää itsekin. Vedonlyöntibonukset on myös syytä käyttää hyväkseen, sillä moni netissä toimiva vedonlyöntitoimisto tuplaa talletuksesi, jos sitoudut noudattamaan bonusehtoja.

Veikkausbonukset.com

Veikkausbonukset.com on verkkosivusto, joka tarjoaa täysin ilmaisia veikkausvihjeitä ja vedonlyöntivihjeitä. Veikkausbonukset.com tarjoaa päivän parhaat veikkausvihjeet, myös yleisurheiluvihjeet, pitkävetovihjeet ja vakiovihjeet. Kun avaat Veikkausbonukset.com-verkkosivuston, huomaat, että vedonlyöntivinkkejä on tarjolla lähes kaikkiin lajeihin, myös raveihin. Kaikki vihjeet on monipuolisesti perusteltu, ja niissä on mukana kerroinvertailu. Kerroinvertailu tarkoittaa, että asiakkaan on helppo löytää vedonlyöntitoimistojen joukosta se, joka tarjoaa parhaan mahdollisen kertoimen omalle pelikohteelle. Veikkausbonukset.com esittelee kolme korkeinta kerrointa tarjoavaa toimistoa jokaiseen veikkausvihjeeseen. Kerroin on se, mikä määrittää, kuinka paljon voitat. Kannattaa hajauttaa pelaamistaan eri sivustoille, jotta pääsee aina kiinni parhaisiin kertoimiin.

Veikkausvihjeitä löytyy suomalaisten suosimiin sarjoihin, kuten Liigaan, NHL:ään, NBA:han ja Valioliigaan sekä tietenkin suuriin arvokisoihin, kuten Olympialaisiin, Jääkiekon MM-kisoihin ja Jalkapallon Euroopan Mestaruuteen. Veikkausvihjeistä pyritään tekemään mahdollisimman hyödylliset.

Vihjeiden laatimisessa on käytetty tärkeimpiä tilastoja ja asiantuntijatietoa. Koska Veikkausbonukset.com-sivuston vedonlyöntiasiantuntijoilla on pitkä urheilu- ja vedonlyöntikokemus, voi sivuston vihjeiden antamiin pelisuosituksiin suhtautua vakavasti. Vinkit kohdistuvat tunnetuille ja turvallisiksi koetuille vedonlyöntisivustoille, joiden voitonmaksujen tai rahansiirtojen kanssa ei ole ollut ongelmia.

Veikkausvihjeet.com

Veikkausvihjeet.com tarjoaa ilmaisia vedonlyöntivinkkejä joka päivä muun muassa jalkapallosta, koripallosta, jääkiekosta, pesäpallosta ja amerikkalaisesta jalkapallosta! Veikkausvihjeet.com on mukana myös suurimpien urheilutapahtumien, kuten MM-kilpailujen tulosveikkauksessa. Veikkausvihjeet.com julkaisee ilmaisia veikkausvihjeitä joka päivä 1–5 kappaletta, joten sivustolla kannattaa vierailla usein. Kannattaa seurata tätä toimijaa myös sosiaalisessa mediassa, niin yksikään voittoisa vihje ei mene sivu suun.

Voittavat veikkausvihjeet etsivät etua yksittäisistä otteluista juuri kerrointen perusteella. Parhaissa veikkausvinkeissä etsitään markkinoilla sillä hetkellä olevia ylikertoimia, eli kohteita, joissa vaikuttaa olevan liian korkea kerroin todennäköisyyteen verraten. Jos todennäköisyydet ovat asiantuntijamme mielestä TPS–HIFK-ottelussa 2,5-5-2,5, mutta löydämme vedonlyöntitoimiston, joka tarjoaa TPS:lle kerrointa 2,7, on kyseessä ylikerroin ja ehdottomasti pelattava kohde.

Parhaat veikkausvihjeet tunnistaa siitä, että arviot ovat kohdillaan ja ne ovat siten voitollisia. Tässä on arvioitava pitkää aikaväliä, sillä jokainen erehtyy joskus, myös vedonlyöntiasiantuntija. Urheilu ei ole täysin ennalta-arvattavaa. Ei siis kannata tarkastella yhden viikon tai edes yhden kuukauden arvioiden paikkansapitävyyttä. Kun vihjeitä on takana satoja, on jo mielekästä arvioida niiden paikkansapitävyyttä ja luotettavuutta.

Vedonlyöntivihjeet tehdään tarkkojen analyysien perusteella. Analyysissä otetaan huomioon kaikki saatavilla oleva tieto, kuten pelaajien ja joukkueen motivaatio, pelaajien rasitustila ja mahdolliset loukkaantumiset, joukkueiden kokoonpanot, ja joukkueiden taktiikoiden yhteensopivuus. Tieto pitää pystyä muuttamaan matematiikaksi, joita voidaan käyttää tulosten veikkaamisessa.

Ilmaisetvedot.com

Ilamisetvedot verkkosivu screenshot

Ilmaisetvedot.com on vedonlyönnin asiantuntija, joka tarjoaa joka päivä ilmaisia vedonlyöntivihjeitä joka lähtöön. Ilmaisetvedot.com tarjoaa pelaamista harrastavalla myös ilmaista luettavaa vedonlyöntioppaiden muodossa.

Ilmaisetvedot.com-sivustolla on veikkausvihjeitä raveihin, kaikkiin suuriin jalkapallosarjoihin ja pohjoismaisiin sarjoihin. Pitkävetoa, Vakiota, tennistä… Pelikohteet valitaan laadun, ei määrän perusteella. Vihjeitä laativat sekä vedonlyönnin ammattilaiset, että kokeneet alan harrastajat; vihjeiden takana on aina laaja lajitietämys sekä vedonlyöntiteorian hallinta. Kun on toiminut lajin parissa vuosia, tuntee sen läpikotaisin, ja osaa antaa voittoisia vedonlyöntivihjeitä.

Vastaveto.com

Vastaveto.com on nettisivusto, missä sen jäsenet kertovat toisilleen ilmaiseksi päivän kuumimpia vedonlyöntivihjeitä. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, samoin vihjeiden vaihtaminen. Veikkausvihjeitä voi vaihtaa myös Vastavedon chatissä. Päivän vedonlyöntivihjeet käyvät ilmi taulukosta, missä on luettelo kaikista avoimista kohteista. Vihjaajan vihjaushistoria paljastuu klikkaamalla. Jos näyttää siltä, että hänen vihjeensä ovat pitkällä aikavälillä olleet voitokkaita, kannattaa käyttää hänen tietotaitoaan hyväkseen.