Suojaa älylaitteesi

Näin voit suojata älylaitteesi tyylikkäästi

Tyyli ennen kaikkea. Vai ehkä sittenkin älylaitteen suojaus.. Ehkä jopa molemmat.

Näyttö

Jos tuntuu siltä, että on pakko viskoa älykköä pisin maita ja mantuja, niin on ehkä suositeltavaa jotenkin suojata moista kapistusta. Tai edes se näyttö.

Suurin osa porukasta varmaankin haluaa älylaitteensa näyttöä suojella siksi, ettei se kovin naarmuuntuisi. Nykyisin uusissa luureissa on melkoisen kestävä näyttö, eikä naarmua tule ihan heti ensikosketuksella. Tai ainakin näin mainostetaan. Joka tapauksessa, älylaitteeseen saa ihan taatusti erilaisia pelkkiä näytön suojia. Siis kalvoja, jotka vain liiskataan näytön päälle ja avot! Näyttö suojattu.

Markkinoilla kaiketi pyörii ihan peruskalvoja, jotka estävät naarmuuntumisen ja megalomaanisen vahvoja superkalvoja, jotka estävät näytön hajoamisen vaikka atomipommi pudotettaisiin sen päälle.

Söpöläiset suojakuoret

Loikkaahan Alanyan basaareille tai ihan vaan suomalaiseen sekatavaraputiikkiin, niin jo löytyy suojakuorta erilaisilla kanin korvilla tai leppäkertun ulkomuodolla. Jos se omaa silmää hivelee, niin antaa palaa vaan. Tyyli se on sekin! Kuoret ovat vielä yleensä hyvin joustavaa ja pomppivaa materiaalia, joten ne on erinomaisen helppo pukea älykkösi ylle. Ja odotapa ensimmäistä luurin putoamista. Pomppu, toinen ja kolmas. Voltti kierteellä etuperin ja luurisi löytyy kadun toiselta puolelta. Erinomaisella tuurilla karkumatkalainen kierteillä välttää bussin renkaan alle joutumisen. Huonolla tuurilla voit mennä itkemään vakuutusyhtiöön.

Merkkimimmit

Nokka kohti kaupungin tyyreintä ja tyylikkäintä tavarataloa. Takuuvarma rahojen menetys ja ulos saat kävellä puhelimesi kanssa, joka on tänä kesänä pukeutunut Michael Korssin tyyliin. Seeprakuvioinen Guess on myös ollut kovaa huutoa jo viime keväästä saakka, uutta kuosia odotellessa.

Merkkimimmit siis suojaavat älykkönsä millä muullakaan kuin merkkikuorilla. Eihän se nyt sovi merkkimimmin tyyliin kuljettaa käsivarrella Michael Korssin kesän uusinta veskaa, pukeutuneena Bossin uusimpaan kesämekkoloiseen, jalassa Tommyn kesäliparit ja puhelin olisi muka aivan au natrel. Nou, nou, nou. Puhelimen suojaksi uusimmat Korssit, Guessit tai ihan mitkä vaan merkkikuoret ja tyyli on taattu. Puhumattakaan siitä, että ei jo odottaisi syksyn uuttaa mallistoa. Niin vaatteissa, laukuissa, kengissä kuin uuden iPhonen kuorissakin.

Kovanluokan duunarit

Kovanluokan duunareille on olemassa ihan äärimmäsen hyviä kuoria. Luuri lukitaan seitsemällä erilaisella lukituksella ja kiinnityksellä kuorien sisään. Et edes viitsi ottaa puhelinta työpäivän jälkeen pois kuoristaan, koska se kestäisi vähintää tunnin saada jokainen lukitus avatuksi. Ja siihen homaan varmaan tarvitaan vielä viisi eri avainta, jotta pääset käsiksi lukituksiin. Positiivista on se, että luurin voi varmasti tiputtaa lentokoneesta valtameren yllä ja sijaintipalveluiden avulla löytää se täysin toimintakykyisenä kolmen kuukauden jälkeen rantautuneena autiolle saarelle. Vasaralla voi lyödä kuoria miljoona kertaa ja ainoa mitä tapahtuu, on vasaran hajoaminen miljoonaan sirpaleeseen. Voit myös moottorisahalla koittaa sahata kuoria kahteen osaan, ihan vain huomataksesi että kuoret suorastaan hylkivät jo moottorisahan ääntä ja löydät itsesi päivystyksestä. Kyllä, juuri siksi että kovanluokan duunareiden kuorista löytyi enemmän potkua kuin moottorisahasta ja sahasit jalkaasi. Ei siis kannata alkaa isottelemaan kovanluokan duunareiden kuorille. Ne suojaa puhelintasi kaikelta, siis ihan kaikelta.

Veneilijäkuori

Vesitiivis ja latautuu samalla ollessan kuorissaan. Kuorien kanssa puhelimen voi kylvettää samalla kun kylvettää purren. Kuorien kanssa voi myös vaikka kalastaa ja käyttää puhelinta uistimena. Jää nähtäväksi moisia saaliita uistinkuorilla liikenee..

Perus-Pekkojen kuoret

Lähin perhemarket ja viihdeosasto. Alekori, vitosella suojakuoret. Värilläkään ei ole niin väliä, kunhan vain saat suojakuoret muutamaan otteeseen lentäneelle luurille ja plussana jos kuorien mukana kulkee pankkikortti ja ajokortti. Kassalle, vitonen tiskiin, kahden vuoden takuu tuotteeseen ja ketjun bonarit vielä kaiken päälle. Kiitos ja näkemiin.